Състезателите на „Имидж“ /Русе/ завоюваха 3 златни, 4 сребърни и 5 бронзови медала на държавния турнир по скокове на батут за купа „Северна България“. Максим Огнянов, Николай Иванов и Стефан Димитров станаха носители на златни отличия, Димитър Георгиев, Десислава Манолова, Йоан Димитров и двойката в синхрона Никола Даков - Стефан Димитров се поздравиха с вицетитли, а Калоян Петров, Стефан Димитров, Антонио Бончев, Максим Огнянов и Емилия Великова спечелиха бронзови отличия. Така със събраните 628,55 точки момчетата и момичетата на „Имидж“ оставиха трофея в Русе. Втори и трети в отборното класиране се наредиха състезателите на „Спартак“ /Плевен/ /522,00 точки/ и „Акро Арт“ /Габрово /320,40/.
В хода на турнира атракцията бе демонстрация на синхрон при момичетата от 13-14 години. Зрелищното изпълнение на Десислава Манолова от „Имидж“ и на „Кристияна Кръстева от „Евротрамп“ /Кюстендил/ обра овациите на зрителите. Както писа „Утро“, Десислава и Кристияна се върнаха наскоро от испанския град Валядолид като златни медалистки в турнир за Световната купа. 
През следващата година надпреварата за купа „Северна България“ ще прерасне в международно състезание, съобщиха организаторите на турнира.