500 лева глоба отнесе от Беленския районен съд 40-годишен мъж от Чилнов, който бе осъден по бързата процедура за хулиганство пред пътни полицаи.
Около 19 часа вечерта във вторник М.П. се качил в мерцедеса си, дал на заден, но се натресъл в електрически стълб. След което веднага дал газ и избягал от местопроизшествието, като явно се надявал да мине безнаказано.
Свидетели обаче го видели, обадили се в полицията и от РПУ-Две могили пратили на място патрулка. И за няма и час М.П. бил открит да клечи край потрошения си мерцедес в центъра на селото.
Когато полицаите се представили и поискали да му направят проверка за алкохол, чилновчанинът не само отказал, но и започнал да буйства - държал се грубо и непристойно, отказал да си даде документите за проверка, а насъбралата се наоколо тълпа зяпачи била шокирана от обидите, с които засипал униформените. Полицаите послушали, погледали, пък накрая го подбрали към управлението. И още на другия ден М.П. бил изправен пред съда в Бяла по обвинение в хулиганство.