8-годишната Ралица Ангелова от Русе стана голямата победителка в 11-ия национален конкурс „Малка Мис България 2013“, който се проведе в комплекс Green Life Beach Resort край Созопол. Освен мечтаната корона, ученичката от СОУ „Възраждане“ получи привилегията да представя страната ни на международния конкурс „Little Miss and Mister World“, който ще се проведе през октомври в Анталия.
Общо седем чаровни малчугани от „Елит Д моделс“-Русе с ръководител Диана Поптонева мериха хубост и талант в националната надпревара. 4-годишната Йорданка Георгиева от ЦДГ „Червената шапчица“, която бе най-малката русенка, бе класирана на трето място и получи лентата „Лице на Интерсаунд“.
На трето място в своите възрастови категории бяха класирани 9-годишната ученичка от СОУ „Йордан Йовков“ Александра Тодорова и първокласничката от СОУ „Христо Ботев“ Лилия Иванова. Нейният брат близнак Стелиян Иванов пък спечели симпатиите на журито и бе обявен за „Малък Мистър Чар“. Освен това Стелиян се класира на второ място в съревнованието за „Малък Мистър България“ и ще представи страната ни на международния конкурс „Little Miss and Mister Galaxy“.
На световните конкурси чар и усмивки ще покажат също 8-годишната ученичка от ОУ „Иван Вазов“ Радина Стоянова и нейната връстничка от СОУ „Христо Ботев“ Радостина Костадинова, които бяха класирани на второ място в състезанието за „Малка Мис България“.