Жена на около 50 години омаза с латекс целия тротоар и витрините на два магазина пред блок „Васил Левски“ на ул. „Борисова“. Според потърпевшите около 3.30 часа вчера Елеонора К. изхвърлила през прозореца от петия етаж в сградата туба и кофа с минералната боя, както и найлонова чанта с шишета от бира. След падането им на плочките тротоарът заприличал на бояджийска площадка, а стъклата на магазин „Колор“ и на съседния магазен за платове и спално бельо били грозно опръскани в бяло.
„Това не е първата подобна постъпка на тази жена, защото тя редовно си хвърля боклука от прозореца. Сутринта я видях и й направих забележка, но тя ми отвърна да внимавам, за да не ме накара да й чистя боклука от апартамента“, каза вчера управителят на „Колор“. По думите на съсед преди време Елеонора изхвърлила от прозореца си телевизор на тротоара след футболен мач между ЦСКА и „Левски“, явно недоволна от резултата. Малко след това пък от етажа й изхвърчали два стола.
На място пристигна полицейски екип от Първо РПУ. Униформените отидоха да говорят с жената, която познават от много други сигнали за нейни изцепки на градус.