Преследване, грозни обиди и удари отнесли три момичета, които попаднали под прицела на демонстриращия самочувствие Н.А. За грубостите и насилието осъжданият, но вече реабилитиран мъж бе освободен от наказателна отговорност и му бе наложена глоба от 2500 лева. Решението е само на първа инстанция.
Кошмарът за трите момичета се разиграл в началото на ноември миналата година, когато решили да се забавляват в дискотека „Шоурум“. Когато на дамската маса останала само една от девойките, тарикатът отишъл при нея и й предложил кокаин. Тя обаче отказала и досадникът я оставил на мира, но само след малко се върнал обратно и без да попита, си взел цигара. Забележката да върне чуждата цигара го накарала само да покаже среден пръст и да обърне гръб.
Истинската драма обаче настъпила, когато към 4 сутринта момичетата си тръгнали от дискотеката. Докато вървели по ул.“Александровска“, същият мъж ги настигнал и започнал да им реди обиди. Направена забележка отново отключила гнева му и той ударил с юмрук в лицето една от девойките. От силния удар тя паднала на земята, а щом се изправила, последвал втори юмрук. Приятелките й се намесили и опитали да избутат насилника, но той тръгнал да посяга и на тях. Компанията решила, че единственият начин да се измъкнат от страшната ситуация е като си хванат такси от близката стоянка. Докато вървели към пиацата, грубиянът ръсел още обиди по техен адрес. Най-предвидливо излязло едно от момичетата, което набързо се обадило в полицията. Тарикатът също решил да си хване такси и тръгнал да се качва в него, но тя застанала пред колата, за да препречи движението, като целта й била да забави бягането му и униформените да го хванат. Той обаче отишъл при нея, хванал я с ръце за врата, повдигнал я от земята, блъснал я върху предния капак на друг автомобил и избягал. Набързо обаче бил хванат и си признал всичко още при предварителната полицейска проверка. Той не просто съжалил за стореното, но дори заявил, че иска да се извини на пострадалите момичета.