Отбоът на Лудогорец ще започне участието си от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Тимът от Разград са поставени в този етап на надпреварата с коефициент 18.125. Като най-сериозни съперници се очертават шампионът на Швеция - Малмьо и Стрьомгосет. Жребият за този етап на надпреварата е на 23 юни, а мачовете ще се играят на 15/16 и 22/23 юли, информира БНТ.


Ето съперниците на орлите:

Малмьо (Швеция), Рейкявик (Исландия), Дюделанж (Люксембург), Стрьомсгодсет (Норвегия), Ню Сейнтс (Уелс), Сейнт Патрик (Ирландия), Шкендербю (Албания), Работнички (Македония), Валета (Малта), Жрински Мостар (Босна), Клифтънвил (Северна Ирландия), Жалгирис (Литва), шампионът на Черна гора Ако Дебрецен стане шампион на Унгария, един от евентуалните съперници на разградчани ще е Динамо Тбилиси (Грузия). Ако Дьор Ето стане шампион на Унгария, той ще е един от евентуалните противници на Лудогорец.

Три от следните отбори, които ще играят в първия предварителен кръг на ШЛ:

Левадия Талин (Естония), Торсхавн (Фарьорски острови), Санта Колома (Андора), Банатс Ереван (Армения), шампионът на Сан Марино, Линкълн (Гибралтар)