Крилото на Манчестър Юнайтед Нани подписа нов договор с "червените дяволи", който ще го задържи на "Олд Трафорд" до 2018 година.

Добрата новина за всички привърженици на Юнайтед бе потвърдена от шампионите на Англия на официалния им сайт. Настоящият контракт на португалския национал изтичаше в края на този сезон и през зимата той можеше да подпише предварителен договор с друг клуб. В последните седмици Ювентус прояви интерес към Нани, но мениджърът на "червените дяволи" Дейвид Мойс отказа да се раздели със своя играч.

"Изключително доволен съм, че Нани подписа нов 5-годишен договор. Той има страхотни качества и голям опит зад своите 26 години. Впечатлен съм от неговото поведение на тренировки и се радвам, че ще работя с него в следващите години", коментира Мойс, след като новината бе потвърдена официално.

"Да играя за Юнайтед е едно невероятно изживяване за мен. Когато дойдох в клуба, никога не съм си представял, че ще постигна подобни успехи. Да тренирам всекидневно със страхотни играчи, които са жадни за успехи, е невероятна мотивация за мен. Много съм щастлив, че новият мениджър демонстрира вяра в мен и нямам търпение да помогна на отбора да се бори за още отличия през този сезон", сподели португалецът, след като парафира новия си договор.