А Плюс Синема и CINEBUM стартират нова съвместна инициатива. Премиерата на “Ридик” е насрочена за 06.09.2013г. Да загреем за нея с подобаваща доза награди от филма, включително оригинален плакат с автограф ЛИЧНО от Вин Дизел.

Новата ни игра е позиционирана на адрес:
Там ви очакват серия от кадри от сагата за фюрианеца, а вашата задача е да разграничите тези от “Ридик” от онези от “Хрониките на Ридик” и “Пълен мрак”. За всеки кадър разполагате с по 5 сек., ако не успеете, започвате от начало. Там са всички правила и условия за участие, както и нашите награди- любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България- А Плюс Синема!

- Оригинален плакат на “Ридик” с автограф ЛИЧНО от Вин Дизел – осигурен от А Плюс Синема- 1бр.
- Оригинална, лазерно гравирана флашка “Ридик”- осигурена от А Плюс Синема- 5 бр.


Наградите ще бъдат изтеглени на 07.09.2013г. – флашки и 11.09.2013г. – плакат с автограф.

Гледайте “Ридик” от 06.09.2013.г само в кината. Разпространява А Плюс Синема! Не пропускайте да посетите и официалния, български фейсбук профил на филма ТОЧНО ТУК!


Новата глава от фантастичната сага, която започна с хитовете „Пълен мрак“ и „Хрониките на Ридик“, отново събира режисьора Дейвид Туи и екшън-звездата Вин Дизел (поредицата „Бързи и яростни“).
Антигероят Ридик е оставен да умре на изпепелена от Слънцето планета, която изглежда необитаема. Скоро обаче той се оказва в битка за оцеляване срещу извънземни хищници, по смъртоносни от всеки човек, когото е срещал. Единственият му изход е да задейства сигнал за тревога, който бързо привлича безскрупулни ловци на глави, дошли за своя жадуван трофей.

Първият кораб, пристигнал на привидно мъртвата планета, носи на борда си нова порода агресивни наемници. Вторият е управляван от мъж, за когото преследването на Ридик има по-личен характер. Остават броени часове до разразяването на буря, в която никой не може да оцелее, но ловците нямат намерение да напуснат планетата без главата на Ридик.