Базел би Лудогорец с 4-2 насред София и така направи "услуга" на много от участниците в "Еврофутбол" – повечето от големите печалби са именно от този двубой.

Списъкът започва с играч от Несебър, който пусна фиш за 62 лева в пункта на ул. "Месамбрия" №7 със система 1 от 5, 2 от 5, 3 от 5, 4 от 5 и 5 от 5. Той си тръгна с 3 037,05 лева за успешната си прогноза на пет от срещите:

Шалке 04 – ПАОК Солун Х – краен изход

Челси – Астън Вила Х/1 – първо полувреме/краен изход

Стяуа Букурещ – Легия Варшава Х – краен изход

Лудогорец – Базел Х/2 – първо полувреме/краен изход

АБ Копенхаген – Лингби 2 – краен изход

3 100 лева "се класираха" в Плевен, при участник от букмейкърския пункт на ул. "Мусала" №5, който избра два мача в права колонка и предвиждане за краен изход "2"-ка. Единият от двубоите традиционно е Лудогорец – Базел, а другият отново е от плейофите на Шампионската лига: Пасош Ферейра – Зенит СП. Двама столичани също попълниха сблъсъка на българите в талоните си, заедно с Фенербахче – Арсенал, за победа на гостите. Така, първият прибра 3 511,20 лева за участието си в пункта на ул. "Сава Михайлов", а вторият взе 2 110,50 лева, след среща с букмейкъра на бул. "Царица Йоана" №102.

Единственият отцепник от "групата" на Лудогорец – Базел се оказа плевенчанин, който се спря на система 3 от 4 и 4 от 4 за "Сбор голове – 1-во полувреме: 2+" в два мача от словенското първенство и по един от Финландия и Чехия. След като позна всичките направени залози, той спечели 2 120,04 лева. Това се случи на адрес: ул. "Русе" №85.

Гонките в "Еврофутбол" традиционно зарадваха своите фенове – Бяла Слатина отново се прочу с букмейкърския пункт на ул. "Васил Левски" №20, където има най-високи генерирани печалби за отминалите два дни. Във вторник, двама оттам грабнаха хубави суми – единият "удари" 2 670 лева за Трио в деветото надбягване в Нюкясъл, а другият получи 1 350 лева за Победител в същата гонка и на същото трасе. 1 161 лева пък прибра кърджалиец, който заложи 60 лева на Трио в първата гонка в Хол Грийн вчера. Това се случи в пункта в бл. 58 на бул. "Христо Ботев" в града. Безспорен успех сътвори участник от Лозница, ул. "Дружба" №17, който взе 601,80 лева срещу 1 лев и прогноза за Трио във виртуалната гонка №16 в Гренд Сентрал. Примерът му последва софиянец, който спечели същата сума, с Трио с четири кучета, на същите писта и надбягване. Букмейкърът в бл.15 в ж.к. "Белите брези" прие залогът от 4 лева.

Днес в 14:00 часа ще станат ясни имената на 10-та, които ще получат по 1 000 лева от българския букмейкър от кампанията "Еврофутбол дава още повече!". Информация за печелившите ще можете да откриете на корпоративния сайт на компанията, след часа на определяне на жребия.