Очаква се днес Специализираната прокуратура да повдигне обвинение на задържаните при вчерашната акция в пернишко, Кюстендил и Радомир осем от членовете на банда за мокри поръчки. При операцията бяха изровени и три от жертвите на групата, станала известна като "Килърите-3".

Като лидер на групата се сочи бащата на убития Райко Василев - Кръвта - Васил Станков. Останалите задържани са от бригадата на Кръвта, която се е занимавала главно с лихварство, черно тото, убийства и дрога. Сред задържаните са четирима, които са били сред най-доверените хора на Райко Кръвта - Милчо Боянов-Чируза от Перник и Иван Цветков-Ванчето, Ромео и Борислав Михайлов-Кюлума от Радомир.

Според неофициална информация един от откритите край Перник трупове е на издирваният от 2008 г.  Теодор Неофитов – Ханс, който бил член на групата на Кръвта и на пернишкия Чикатило Станислав Ангелов – Сиси. Именно у Сиси са били открити документи, ключове и броеница с разпятието, която носел за последно.

Според разследващите ще бъдат открити още тела на убити от "Килърите-3". Най-вероятно те са били част от престъпната мрежа, но са екзекутирани, за да не пропеят.