Три години и половина ефективно даде Русенският районен съд на рецидивист, който се заканил да нареже дете с резачка, при това пред баща му, когото малко преди това бил поканил на гости в дома си. Детето се отървало само със заплахата, но пък бащата бил набит и останал без телефон - домакинът си присвоил простия апарат за 20-тина лева, без да му мигне окото.
Грозната случка се разиграла на 16 януари в дома на К.К. в блок „Пирдоп“. Той поканил приятел на гости, двамата седнали на чашка за раздумка. Но в един момент пиенето явно дошло много на домакина и двамата мъже се скарали. От дума на дума се стигнало и до бой. Детето се уплашило, а пияният домакин му се заканил, че ще го нареже с резачката, ако не мълчи.
Историята обаче съвсем не свършва дотук, защото на следващия ден К.К. поканил друг приятел на гости. Но пак се повторило същото - напили се и домакинът налетял на бой.
Приятелите на К.К. били така насинени, че не му простили и подали сигнал в полицията. Започнало разследване.
Вместо да се стресне обаче, К.К. продължил да се държи агресивно и заплашил по телефона с убийство и разследващия го полицай.
А когато след всички тези „изяви“ накрая дошли униформени да го задържат, вдигнал луд скандал, крещял псувни по ченгетата и всячески се опитвал да се отскубне.
За всичките престъпления, в които К.К. бе обвинен, той бе наказан с 3 години затвор, които съдът увеличи с още 6 месеца.