Спортно-техническата комисия към БФС ще се произнесе в понеделник или вторник дали „Дунав 2010“, „Хасково“ и „Витоша“ /Бистрица/ ще се включат в „Б“ група за сметка на отказалите се от участие „Миньор“ /Пк/, „Чавдар“ /Етрополе/ и „Светкавица“ /Търговище/, научи „Утро“.
„Чакаме, това е, друго не ни остава“, каза в навечерието на днешната контрола срещу „Видима“ /Севлиево/ старши треньорът на русенския отбор Мирослав Миронов. Проверката на Градския стадион ще започне от 18 часа и ще бъде ръководена от русенски рефери.
Междувременно ръководството на „Белица“ поиска за вторник контролен мач с „Дунав“, но отговорът на Миронов бе, че ако отборът му получи покана за „Б“ група, тази среща няма как да се състои.
Любо Иванов и Ивайло Раденцов тренират на облекчен режим заради проблеми с контузии, но сигурно ще играят поне едно полувреме срещу „Видима“.
„Утро“ научи още, в понеделник към тима може да се присъедини още един футболист. Става дума за опитен играч със стаж в „А“ и „Б“ група.
С привличането на този играч, чието име „Утро“ ще спести засега по молба на Миронов, селекцията ще се счита за приключила.