В уикенда 23-25 август тризвездният хотел „Компас“ в перлата на българското Черноморие „Албена“ ще бъде огласен от детския смях на Иво, Белослава, Димана и Савина. Те ще бъдат на морския бряг благодарение на играта на „Утро“ и курортния комплекс.
Имената на печелившите Иванка Йонкова и Димана Илиева бяха изтеглени от купчината с верни отговори от управителя на офиса на „Албена Тур“ в Русе Милена Гогева.
Аз съм на 53 години и всеки ден купувам вестника, за да науча какво става в града и къде можем да отидем заедно с внуците - на детски тържества или спектакли, разказа късметлийката Йонкова.
Тя е шивачка във фирма „Галена“ и всички нейни колежки й стискали палци тази година да има шанс за море с вестника и играта.
Надявах се да спечеля, макар да не ми се вярваше, че точно моето име ще изтеглят, каза Йонкова. Тя ще замине за „Албена“ заедно с дъщеря си Деси и двете внучета Иво и Белослава.
Баба Роси и дядо Митко ми помогнаха за играта, защото аз ще бъда наесен в първи клас и не съм учила литература, призна втората късметлийка Димана Илиева.
Тя ще бъде ученичка в ОУ „Отец Паисий“ и с нетърпение очаква първия си учебен ден. Преди това обаче ще бъде още по-доволна от морето, в което ще влиза „внимателно и само с пояс“. Заедно с Димана ще е по-малката й сестричка Савина, а баба Роси и дядо Митко ще отстъпят местата за възрастни на родителите на чаровните си внучки.