Улиците „Радецки“, „Антим“ и районът край Топлата вода осъмнаха с цъфнали дупки след поройния дъжд във вторник следобед. Причината е, че изкърпването на дупките върху павираните настилки е по-некачествено заради трудната спойка между двата вида материал. Така буквално, заедно с голямото количество кал и боклуци, водата е надигнала асфалта от кръпките, изкъртила го е и го е повлякла. Затова вчера служители на общинското предприятие „Комунални дейности“ почистваха ул.“Радецки“ и край Топлата вода, а днес предстои дупките по злощастните улички да бъдат запълнени отново. Същото ще се случи и по ул.“Антим“, но най-вероятно в понеделник, съобщи за „Утро“ директорът на предприятието Стамен Савов.
Заради сигналите за откъртени кръпки и проблеми с уличната настилка се планират и огледи на екипи на „Комунални дейности“ по кварталите.
Същевременно продължава ремонтът на тротоарите по ул.“Майор Атанас Узунов“, както и по ул.“Солун“ и „Сяр“. Служители на предприятието са запълвали и дупки в Николово.