Обявената за издирване Мелиса Тодорова все още е в неизвестност. Не се е връщала в дома си в бл.5 в кв.“Дружба 3“. В шивашката фирма, където работи, също нищо не знаят за нея. Няма я и при родителите й на село, където за през лятото е дъщеря й. Това успя да научи вчера „Утро“ от съседи на жената в блока.
„В неделя сутринта усетихме смрад във входа на блока и по стъпалата стигнахме до вратата на сем.Тодорови на третия етаж. Там забелязахме червено петно и косми и сигнализирахме в полицията. На място пристигна подвижната лаборатория на Криминална полиция и пожарникари, които изрязаха пантите на металната решетъчна врата и отвориха апартамента. Вътре обаче не бе открито нищо. Най-вероятно трупът на изчезналата Мелиса е бил разчленен в апартамента в петък през нощта и изнесен в чували“, разказват комшиите. Те обаче не вярват зверското убийство да е извършено от съпруга й Тодор, тъй като в понеделник вечерта той е забелязан да се качва в колата си и да потегля, докато в това време полицаи са правели поредния оглед в жилището. Щом не го задържат, значи за него няма улики за извършено тежко криминално престъпление, разсъждават живеещи в блока.
Не се потвърди слухът, плъзнал вчера, че тялото на Мелиса е намерено разчленено и в чували в контейнер близо до блока, в който живее семейството.
„Извършваме мероприятия по издирване на жената, като я открием, ще ви съобщим. Съпругът Тодор Тодоров не е задържан, а само е разпитан, надявам се това, което са ви казали съседите, да не е истина“, посочи вчера директорът на Областната дирекция на МВР комисар Светослав Първанов.