"Това казах и на футболистите - със страх футбол не може да се играе и не може да се печели", обяви изпълнителният директор на Левски Наско Сираков след поражението от Локомотив Пловдив с 1:2.

"Получихме два гола от две ситуации пред нашата врата, в момент, в който контролирахме мача и играехме по-добре. След това 30 минути не можехме да познаем футболистите, все едно излизат за първи път на стадиона", коментира Сираков след двубоя на стадион "Георги Аспарухов.

"Аз мисля, че най-големият отбор на този отбор е психиката. Само и единствено може да се излезе от ситуацията с работа. Те изпитват страх да играят на собствения си стадион пред собствената си публика. Това се лекува с тренировки, работа и с победи. На нашата публика мисля, че и даде прекалено много и абсолютно съм съгласен с нея. Това са футболистите, с които разполага Левски. При всички положения ще вземем 2-3 нови попълнения, но ако тези футболисти не започнат да играят както могат, колкото и да докараме, няма да има сериозен резултат. Те сами са се докарали до това състояние и сами трябва да си помогнат", допълни силният човек на "Герена".