"Следващата ни мечта е да отстраним Партизан Белград. Всичко обаче зависи от треньорите и футболистите. Ние като собственици ще дадем всичко от себе си", каза собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев след мача със Слован Братислава.

"Бях притеснен. Все пак играеш срещу сериозен противник и след загуба, смяна на треньорите, нормално е всички да сме леко притеснени. Мисля, че имаме още потенциал. Виждате, че в последните минути им се схващаха краката и давахме инициативата. Искам да благодаря на Георги Дерменеджиев и целия треньорски екип, защото в този мач, той подреди състава и избра най-подходящите футболисти. В тандем с останалите треньори, направиха наистина чудо. Преобразиха отбора за два-три дни", добави Домусчиев.

"Предстои много работа. Треньорите сътвориха чудо. Събраха се поговориха си с футболистите и видяхте, че са един много добър колектив", продължи Домусчиев след класическия успех.

"Оглеждаме се за футболист на една позиция. Имаме проблем на една позиция. Ще взимаме обаче само футболисти, които не са случайни", завърши собственикът на "орлите".