Шофьор на 72 години изскочи с опела си на ул.“Доростол“ около 18.20 часа във вторник и отнесе движещото се с предимство рено. Г.Х. идвал по ул.“Битоля“ и явно е пропуснал знака „Стоп“. Благодарение на ниската скорост катастрофата се разминала само с натъртване в областта на гърдите на пътничката в реното, която след преглед е освободена да се възстановява у дома.
С далеч по-тежки травми е 58-годишен водач на лекотоварен ситроен от Велико Търново, който около 13.50 часа същия ден изпуснал автомобила по пътя Русе-Бяла и се ударил в дърво. К.И. бил откаран в русенската болница със счупен таз и наранявания в лявото рамо и левия крак. Пострадалият е отказал приемане в ортопедията е настоял да се лекува в родния си град.
След друга катастрофа е гипсирана ръката на 49-годишен мъж от Русе. Към 20 часа във вторник П.Б. се движел с мотопеда си по ул.“Ангел Кънчев“, но загубил равновесие и паднал лошо.
Още един тежък удар е регистриран в черния вторник.  Около 10.20 часа в района на Сливо поле засилена от 19-годишната Ф.Т. мазда излязла от пътя, завъртяла се и спряла след удар на задницата й в дърво. За късмет момичето не е пострадало сериозно и ще се лекува у дома от получените охлузни рани.