Талантливата русенска участничка в телевизионната надпревара „Големите надежди“ Марина Георгиева очарова публиката и журито в сряда вечерта. 9-годишната Марина впечатли всички с блестящото си изпълнение на песента „Приливи и отливи“ на Михаела Филева.
Русенското момиче пее от ранното си детство и е убедено, че когато нещо се прави от сърце, то непременно се получава. Марина е наследила музикалната дарба от рода си, който е отдаден на вокалното изкуство. Нейната майка Биляна Георгиева е пяла в градския детски хор „Дунавски вълни“, бабата и прабабата на Марина са били хористки в русенския певчески състав със световна известност „Дунавски звуци“. А прадядото на талантливото славейче, Петър Григоров, е бил певец в Русенската опера, обясниха от екипа на „Големите надежди“.
Сега Марина се готви за следващото изпитание в тв шоуто. След като поредната петица дарования бъде излъчена следващата седмица, след Великденските празници започват четвъртфиналите. В тях русенското момиче ще се състезава с останалите отличени в петорките, които журито, в чийто състав е друг русенски талант - Дивна Станчева, е откроило в първата част на формата.