Джигит с русенско БМВ помел две паркирани коли по ул.“Борисова“, но инцидентът по чудо се е разминал без контузени. Екшънът e станал в сряда около 20 часа след светофара на кръстовището с ул.“Мария Луиза“ в посока Централна гара. Баварецът тръгнал на дрифт от светофара, но малко след аптеката шофьорът изтървал колата и тя се забила последователно в паркираните до тротоара мерцедес и опел.       
На място пристигнал екип на КАТ и установил, че 21-годишният водач на БМВ-то е неправоспособен. По информация на очевидци обаче след инцидента истинският шофьор е слязъл от катастрофиралия автомобил и си е тръгнал с друга кола, а мястото му било заето от момчето без книжка. Полицията не потвърди за такава смяна.
По информация на свидетели на верижната катастрофа пострадалият мерцедес е на служител на МВР. Освен това по талон баварецът бил с черен покрив, който е облепен с бяло фолио. Според тях това БМВ почти всяка вечер правело изцепки по „Борисова“, като влизало с голяма скорост от светофара на кръстовището с „Неофит Бозвели“ и после със свистене на гуми отпрашвало в посока центъра. След десетина минути джигитът се връщал с убийствена скорост и с въртяща се задница по улицата, като реално застрашавал останалите коли. „Сега ще си отдъхнем поне за малко, но ако не се вземат мерки, пак ни чака тормоз“, коментираха вчера магазинери по улицата преди светофара с „Мария Луиза“.