Ръководството на ЦСКА обяви, че ще започне ремонтирането на Сектор Г на стадион "Българска армия".

Шефовете на клуба обявиха на своя сайт, че те ще се захванат с дейността, която е трябвало да бъде свършена от сдружението "ЦСКА Завинаги". Ето официалното съобщение на шефовете на тима:

"Армейци,

Във връзка със зачестили запитвания от страна на наши привърженици ръководството на ЦСКА информира за следното:

През октомври 2013 година беше подписан договор със сдружението "ЦСКА Завинаги". Договор за изграждане на три тренировъчни терена и сектор Г на стадион "Българска армия". Срокът за изграждане на сектор Г бе 1 април 2014 година. Към тази дата е готов един от терените, без за него да са предадени необходимите разходни документи, в това число и фактури. Съгласно договора тези документи са необходими, тъй като акционерите на ЦСКА са поели да заплатят изграждането на терени и сектор Г с акции или чрез други финансови опции.

Неизпълнението в срок на клаузите по договора може да има и обективни причини. Така или иначе привържениците заслужават да имат своя Сектор Г.

Поради това Клубът се ангажира със свои средства да възстанови сектор Г в кратки срокове, в израз на уважението към червената общност. Ръководството на ПФК ЦСКА АД ще направи всичко възможно сектор Г да бъде готов за началото на новия футболен сезон.