Георги Иванов, който ще стане спортен директор на Левски след края на сезона, вече е мислил за нов треньор на тима. Той обаче не пожела да разкрие повече подробности.

"Не мога да коментирам и няма да коментирам кой ще е треньор и кой ще е директор. Докато не се случат нещата, не е коректно да говоря. След като се свършат ангажиментите ми, тогава ще говоря."

"За себе си имам яснота кой ще е треньор, дори съм водил разговори. Левски трябва да има треньор, който да има визия за бъдещето. Трябва да има основа, за да берем плодовете в следващите години", сподели Гонзо в "Пред банята" по Нюз7, цитирани от Гонг.

Той говори и по темата дали ще вземе играчи от сегашния си клуб Черно море в Левски, след като се завърне на "Герена".

"Истината е 0%, че ще взема някого от сегашния си тим. Никого няма да взема, защото играчите сега си имат договори. Никога няма да работя срещу доброто на клуба, в който съм сега."

"Аз играчите на Левски ги познавам, с голямата част от тях ги познавам. А и гледам мачовете им по телевизията. по никакъв начин мачът не е повлиял на бъдещето им в клуба, след като дойда", сподели още Иванов.

Той се върна и на мача между двата тима през уикенда, който завърши с минимална победа 1:0 за "сините".

"Различното беше, че в медийното пространство се говореше, че Черно море ще даде лесно мача на Левски. Това ни мотивира да се представим добре."

"За мен има дузпа за Черно море срещу Левски. Не искам да влизам в някакви полемики дали има или няма дузпа, защото треньорите постоянно влияем върху съдиите. А и ние не можем да премълчаваме ситуациите, когато ги виждаме."

"Черно море има ясна структура, която работи от дълги години. Хората ще си вземат решенията, за да се върви във възходяща линия и след моето заминаване"

"Надявам се като се вземат подходящите фигури, отборът да стане още по-добър", заяви още Иванов.