Фенове на "Левски" са пребили спорен журналист в центъра на София. Става дума за репортера от bgsport.bg Явор Русев. Грозната сцена се е разиграла тази сутрин, когато Русев се заговорил с група от петима запалянковци, тъй като самият той симпатизира на отбора. Колегата започнал да обсъжда лошото състояние на клуба, а видимо нетрезвите ултраси се засегнали от това.

Русев споделил, че е журналист и преди е работил заедно с Крум Савов. На тези думи словесен отговор не последвал. Вместо това той получил два мигновени удара в лицето, които го свалили на земята, информира БТВ. Петте момчета започнали да го ритат с думите „К**во на Крум, долна гад, ще те убием! Поръчки на Батков ли изпълняваш“.

Всичко това, примесено с цветущи псувни, мощни ритници и удари в лицето. В удобен момент Явор Русев успял да се откъсне от нападателите си и да избяга.

Припомняме, в края на миналия месец зам. главният редактор на в. "7 дни спорт" Владимир Зарков бе напръскан със спрей в очите, докато излиза от редакцията на медията. Задаържан по случая все още няма.