Ръководството на Лудогорец заяви, че треньор на тима ще остане Стойчо Стоев.

Шампионите публикуваха съобщение на официалния си сайт, с което отрекоха да има вероятност настоящият наставник да напусне клуба. Ето какво пишат разградчани:

"Уважаеми Фенове на Лудогорец,

Уважаеми журналисти,

По повод тиражираната "новина", че ПФК Лудогорец търси нов треньор, сме длъжни да Ви заявим следното:

Написаното категорично не отговаря на истината. То е плод на въображението на някога популярен спортен редактор в уважаван вестник, който не само пуска измислици в публичното пространство, но и не си е направил труда да спази добрата журналистическа практика и да потърси мнението на ръководството на Клуба. Този вестник от доста време пише или само лошо, или нищо за ПФК Лудогорец. В тази връзка ние гледаме на тази публикация като откровена провокация в решителен момент от първенството или обикновена човешка злоба.

Нелепо е да се говори за смяна на треньор в момент, когато ПФК Лудогорец постига целите си и е сред фаворитите за спечелването на шампионската титла и Купата на България.

Да, Клубът наистина е в процес на търсене в момента, но не на нов треньор, а на най-подходящата база, където да бъде проведена лятната подготовка. Старши треньорът Стойчо Стоев даде своите изисквания и те ще бъдат удовлетворени, за да може отборът да се подготви добре за началото на новата кампания в евротурнирите".