Монако. Българският нападател на Монако Димитър Бербатов даде интервю за клубния сайт, в което признава, че иска да бъде запомнен като специален футболист. Бившият ни национал споделя, че на този етап се чувства много добре в новия си отбор, като добави, че иска да постига още успехи.

"Чувствам се страхотно защото, всички - от играчите, треньора, хората, които работят в клуба, те се отнасят много добре с мен. Всички ме приветстваха в отбора. Защото аз съм малко срамежлив, не говоря много. Но всички бяха много добри с мен. След това започнах да тренирам, да играя, и мога да покажа какво мога да правя. За момента се чувствам много добре и нещата вървят добре за мен", каза Бербатов.

"Щастлив съм с всичко, което постигам в кариерата си. Надявам се, че мога да постигна още с новия ми отбор. След това, като сложа край на кариерата си и като се обърна назад, ще се усмихна, защото съм се справил доста добре", добави той.

"Искам да бъда запомнен като добър футболист, специален. Който играе със собствен стил, вкарва типични за него голове и се забавлява на терена", каза още българинът.

"Скоро страницата ми във Facebook ще има 2 милиона фена, което е добре за мен. С нея се опитвам да споделя какво правя извън терена. Както и когато вкарам гол, играем с отбора. Така хората могат да ме опознаят по-добре. Обикновено съм затворен човек. Не допускам много хора до личния си живот. Но със страницата давам възможност да хората да видят какъв съм извън футболния терен", сподели още Димитър Бербатов.