DJ Емо от старата столица ще подгрява публиката на Манчестър Юнайтед, след като получи покана за гостуване на Олд Трафорд.

Боляринът, е председател на официалния Фен клуб на английския шампион у нас е събрал повече от 30 хита, посветени на Манчестър Юнайтед. Емил Йорданов, събира мелодии, които „кипват" кръвта на запалянковците. Преди месец Емо е получил покана, която легендата на Манчестър Юнайтед Гари Палистър за подгряване на еновете на стадиона. По време на посещението си в България, Палистър се е срещнал с ръководството на официално признатия български Фен клуб.

Легендарният футболист от близкото минало, който сега е посланик на Манчестър Юнайтед е бил впечатлен от професията на председателя на родната организация Емил Йорданов. Гари бил категоричен, че иска да види как DJ Емо подгрява публиката преди мач на червените дяволи на живо в Англия.

„Аз съм имал щастието да гледам шампионите на живо на Олд Трафорд и знам, че това е неповторимо изживяване. Просто не мога да си представя как ще се чувствам, ако аз съм този, който вдига духа на запалянковците преди поредния уникален мач! Надявам се да успеем да се организираме така, че това много скоро да стане факт. Приемам тази покана като признание към българския Фен клуб", коментира председателят Емил Йорданов.

Сред хитовете за английския шампион, с които той се е заредил са както познатите „Glory, Glory Man United" и „We all follow Man United", така и слабо известни парчета, посвещавани на тима и на отделни негови футболисти. Сред любимите на DJ Емо е химна, написан специално за Манчестър Юнайтед от рок легендите Status Quo, наречен „C'mon you reds „, а най-големият фаворит на запалянкото е „Lift it High", записано с гласовете на славни футболисти като Бекъм, Гигс, Невил, Шмайхел, съобщиха от официалния фен клуб.