Два от лидерите в своите браншове - вестник „Утро“ и производителят на мъжка мода „Топ Ман“, започват първата в Русе игра, която ще се проведе изцяло във Фейсбук. „Качи снимка - Спечели костюм“ дава възможност на всеки да спечели мъжки костюм по свой избор.
Направете снимка на добре облечен мъж - приятел, колега, роднина или друг по ваш избор. Качете я на страницата на играта https://apps.facebook.com/utroruse/, където всички посетители на Фейсбук ще могат да гласуват за нея. Снимката, събрала най-много лайкове, ще даде на автора си правото да си избере който и да е костюм от фирмения магазин на „Топ Ман“. Същата награда ще спечели и някой от гласувалите за която и да е снимка, определен чрез жребий.
Снимките трябва да са авторски и с добро качество. Забраняват се обидни или нецензурни фотографии, както и такива, които нарушават по някакъв начин действащото законодателство.
Играта ще се провежда на всеки две седмици, като победителите ще се обявяват всеки втори и четвърти понеделник в „Утро“ и на сайта на вестника www.utroruse.com. Гласуването ще приключва в 24 часа на предния ден, неделя. В началото на всяка нова игра качените по-рано снимки ще се изтриват. Допуска се повторно участие на снимка, неполучила награда от предишна игра.