Изкривяване на задната врата на полицейски опел стана повод за поредния сблъсък със закона на П.Ш. Осъжданият вече хулиган се развихрил в средата на октомври миналата година. Дали за удоволствие, от гняв или заради алкохолния вихър в кръвта му, той строшил първо едно от страничните стъкла на фиат.
Драмата се разиграла край Градския стадион по време на мача за Купата на България между „Дунав“ и „Лудогорец“. След като счупил стъклото, започнала ръкопашна разправия между хулигана, собственика на колата и групички за подкрепление. Затова хората наоколо повикали полиция. При вида на униформените 33-годишният П.Ш. побегнал, но не след дълго бил хванат. Вместо да се подчини на заповед за отвеждане в управлението, пияният започнал да буйства и след като бил поставен в патрулката наритал и огънал рамката на задна дясна врата.
Повредите, които нанесъл на двата автомобила не били в голям размер - общо 110 лева, но за сметка на това суматохата и главоболията около разправията със сигурност са били солидни. Поредната страница в досието на П.Ш. му донесе 2 години пробация и 200 часа общественополезен труд.