Константин Папазов за пореден път се зае със задачата да помогне на "Левски". Тежкото положение във футболния клуб принуди баскетболния специалист да търси начини за излизане от кризата. Този път Тити призова феновете да подкрепят кампанията за набиране на средства в помощ на "Левски", като изпратят смс на адрес DMS Levski на номер 17777.

"Ето, казвам ви, аз ще дам 5000 лева от мен. Парите не ме интересуват, искам да помогна на "Левски". И аз бях онази нощ във Верона, когато "Левски" елиминира Киево. Бях близо до момчетата. Тогава Батков беше най-обичания човек, целуваха му мустаците всички. Тогава всички се радвахте и всички си инсталирахме химна на Шампионската лига на телефоните. Нека да ви видя сега, къде ви е истинското сърце", крещеше Тити Папазов в ефира на ТВ7, след което дойдоха сълзите.

"Ако не успеем, ще се чувствам предаден. Тогава ще кажа много неща, които могат да разтърсят държавата. Искам "Левски" да бъде първи, трябва само вяра, а не да търсиш причината в другия. Мартине (б.р. - Папазов се обръща към водещия Мартин Карбовски), хората не вярват, бе, не вярват. Те си мислят, че зад всяка кампания стои някаква далавера. Някой ще ги открадне ли бе. Аз съм израснал на улицата, аз съм уличник, няма да дам на никой 1 лев да вземе, само да ми повярват (Тити удря с юмрук по масата.)

"Феновете на "Левски" са всички - политици, учители, интелигентни хора и наркомани. Да, така е, не могат да бъдат само завършили Сорбоната. Това е най-обичаният клуб в България. Но политиците в България ги е страх от силен "Левски" и от силен ЦСКА. Това са големи групи хора, които са заплаха за всяко правителство. Не случайно на "Левски" и ЦСКА не се помага", завърши баскетболният треньор.