Две звезди на европейския футбол се събират в Бургас за благотворителен мач. Един срещу друг на терена ще излязат "Отбора на сърцето" на Димитър Бербатов и тимът на "Бургас Бийч", воден от Джибрил Сисе. Те ще играят благотворително за "Фондацията на Бербатов".

Уникалното дерби, в което ще участват само знаменитости, ще се състои този петък (28 юни) от 20:00 часа на спортния комплекс в ж.к. "Зорница". За "Отбора на сърцето" ще играят известни артисти и музиканти. В състава на "Бургас Бийч" пък ще участват известни български футболисти. Те ще играят рамо до рамо с Джибрил Сисе. Мачът се провежда с подкрепата на фирма "Бургас Бийч", която стопанисва Северния плаж в Бургас.

Двубоят е благотворителен, а всички събрани средства ще се предоставят на "Фондацията на Бербатов". Входът е свободен и абсолютно безплатен. На специални места край терена ще бъдат поставени урни за доброволни дарения.

Джибрил Сисе е европейски клубен шампион с Ливърпул, играл е за Оксер, Марсилия, Съндърланд, Лацио, Панатинайкос и други. В кариерата си има повече от 200 гола в официални мачове. През последната година Джибрил, който в момента играе в катарски тим под наем от К.П.Р, успява да съчетае участие в Английската Висша Лига с DJ участия в европейски нощни клубове.

Неговите голове се редуват с музикални сетове от пултовете на едни от най-известните музикални клубове и частни партита в Лондон, Маями, Сен Тропе, Париж и Атина, а сега и в България. На 29 юни (събота), той ще се изяви и в амплоато си на DJ у нас.