Отборът на Манчестър Юнайтед победи Астън Вила с 4:1 в мач от 32-ия кръг на Висшата лига, а българският национал Александър Тонев записа около 20 минути на "Олд Трафорд".

"Червените дяволи" отчаяно се нуждаеха от домакински успеха, след като записаха последователни загуби с 0:3 от големите си съперници Ливърпул и Манчестър Сити у дома. В началото на мача над стадион прелетя самолет, на който беше закачен банер, искащ уволнението на Дейвид Мойс. Шотландецът обаче получи страхотна подкрепа от трибуните, които запяха песни в негова защита.

Двубоят започна лошо за шампионите, след като Киърън Уестууд откри резултата в полза на гостите добро изпълнение на свободен удар. Юнайтед се върна бързо в мача, благодарение на своя лидер Уейн Рууни, който се разписа с глава след прекрасно подаване на Шинджи Кагава. Точно преди почивката Хуан Мата бе фаулиран в наказателното поле и Рууни реализира отсъдената дузпа, за да направи 2:1.

През втората част Хуан Мата отбеляза първия си гол за Манчестър Юнайтед, а Хавиер Ернандес оформи крайното 4:1 в 90-та минута след страхотна асистенция на Аднан Янузай. В 71-та минута в игра се появи Александър Тонев, но българският нападател не успя да помогне на своя тим. По този начин "червените дяволи" повдигнаха своето самочувствие преди сблъсъка с Байерн Мюнхен от четвъртфиналите на Шампионската лига във вторник. След този успех Юнайтед остава на седмо място с 54 точки, докато Вила е 12-та позиция с 34 точки.