Ново предложение от Мтел дава по-изгодни цени за високоскоростен интернет и цифрова телевизия за всички клиенти на телекома в Русе. Между пет и осем лева по-евтини от стандартните са офертите за клиентите на мобилни телефонни услуги на телекома.

Те могат да ползват у дома супербърз интернет със скорост 30 Mbps за 9,90 лева месечно или 50 Mbps за 11,90 лева месечно. Стандартните цени за двете предложения са съответно 15,90 лева и 19,90 лева.

Пакетите, включващи интернет със скорост 30 Mbps и цифрова  телевизия, струват 14,90 лева, 23,90 лева или 27,90 лева с включени съответно над 45, 110 и 160 телевизионни програми. За нови клиенти на мобилни телефонни услуги тези пакети струват между 19,90 лева и 32,90 лева месечно.

Ако потребителите изберат интернет до 50 Mbps и цифрова телевизия, те ще се възползват с до осем лева по-евтини от стандартните цени за нови абонати.

Освен изгодни цени клиентите ще получат също стабилна връзка, която не се влияе от атмосферните условия, реално достижими скорости, безплатен Wi-Fi рутер.

Цените от новата оферта са валидни при двугодишен абонамент за фиксиран интернет или за фиксиран интернет и телевизия. Те важат за клиенти на Мтел, които ползват мобилните телефонни услуги на телекома от не по-малко от три месеца, както и за клиенти на Прима, които прехвърлят номера си.