Не си позволявам да правя личностни нападки към когото и да е било. Към мен обаче има много. Имам си предел на търпение, така коментира Георги Кадиев изказването на негов колега, че е вампир. Тази квалификация била сложена и на Татяна Дончева. Колегата на Кадиев, който го обидил, не е сред популярните имена на БСП. Той е на възраст 55 години и членува в районната организация, загатва социалистът в "Тази неделя".

Заради скандала, който възниквал между него и съпартийците му, той поискал да му се снеме имунитета, но никой не го направил.

"Вървим все повече към лидерска партия. Когато имаш председател 12 години, е нормално това. Изборът на председател трябва да става не на конгрес. Изборът трябва да бъде вътрешнопартиен", добави Кадиев.

Той коментира и министрите от кабинета „Орешарски“. "Министърът на финансите си е негово назначение, но другите са му наложени", обяви депутатът и допълни, че процедурите за Делян Пеевски и Иван Иванов била нарушена.

"Според мен трябваше да дадем председателското място на Народното събрание на Цецка Цачева, за да вкараме ГЕРБ в зала", смята червеният депутат.