Геропинята на Йордан Йовков Боряна, чието име носи и луксозен хотел в курортен комплекс „Албена“, донесе късмет на две други дами - Венета Доменикова и Бояна Чоканова. Те бяха изтеглени сред останалите участници в голямата лятна фиеста на „Утро“ и „Албена“ от управителя на русенския офис на „Албена тур“ Милена Гогева. Благодарение на това, че двете дами подредиха правилно нежното женско име, познаха автора на произведението и това с колко звезди е категоризиран хотел „Боряна“, през август ще се радват на слънчевите лъчи и ефирния пясък на морето. При това настанени на база ол инклузив в тризвездния хотел „Компас“.
Венета Доменикова стана първият победител в новия сезон на играта на „Утро“ и най-стилния ни черноморски курорт „Албена“.
„Участвам за първи път в играта и на никого не съм казала“, с щастлива усмивка разказа чаровната дама. Малко след като научи радостната новина, че печели безплатен луксозен уикенд на морето, Венета се похвалила на своите колежки шивачки. Все още обаче в пълно неведение стои съпругът на 39-годишната дама. Причината е, че той е шофьор на ТИР и работата му е свързана с пътувания из Европа. Най-вероятно обаче ще се наложи да се върне, за да сподели стилния уикенд с чаровната си съпруга. „Ако пък не успее, ще го подаря на сина си Антон“, обяснява Венета. Семейството вече е планирало своята лятна почивка в Ахтопол. Тя отново ще е на морския бряг, тъй като морето определено е тяхна любима дестинация. Особено на Венета, която като динамичен човек не харесва спокойствието на планината. „На Албена обаче досега не сме ходили“, разказва тя.
И докато късметът на начинаещия се усмихна на Венета, то упоритото редовно участие се оказа печелившо за другата победителка в първия кръг на играта - Бояна.
„С голямо удоволствие участвах, защото Йовков ми е любим автор“, разказа щастливата дама. Нейното участие в играта също останало скрито от близките и приятелите й. „За да има интрига“, смее се Бояна. А усмивката и радостта веднага се появила на лицето на съпруга й, щом му казала, че ще сподели с него спечеления безплатен уикенд на морето.
„За втора поредна година играя и очаквах все някога да спечеля, ако не сега, то поне догодина“, разказва с усмивка Бояна. За щастие обаче няма да й се налага да чака повече до победата и още през август ще се радва на слънчевите лъчи край морето.
„Албена и Северното Черноморие като цяло са ни любима дестинация“, споделя победителката. В курорта обаче Бояна, която работи в консултантска фирма, не е ходила от няколко години. Спечелената сега от играта на „Утро“ и „Албена тур“ почивка ще е единствената лятна ваканция на семейството тази година.
Двете победителки ще участват и в борбата за спечелване на голямата награда от играта - 10-дневна почивка за двама възрастни и две деца в „Албена“, за която се борят всички участници във всички кръгове на играта.