Най-големият потоп, който е на път да заличи човечеството от лицето от земята е на път. На 28-ми март „Ной“ удря родните екрани в 3D и 4DX. По библейски епичен, натъпкан със звезден актьорски състав, включващ носителите на Оскар Ръсел Кроу, сър Антъни Хопкинс и Дженифър Конъли, както и Ема Уотсън (Хари Потър), Логън Лърмън (Пърси Джаксън), Ник Нолти, Рей Уинстън и др.

Естествено с разпространителите на филма от Форум Филм България и кино СИНЕМАКС, Благоевград не издържахме на изкушението и забъркахме подобаваща колаборация, участниците в която ще наградим с оригинални награди от филма и билети за премиерата. Какво ни готви „Ной“?

Носителят на „Оскар“ Ръсел Кроул е звездата в епичния екшън „Ной“, мъж избран от Бог за велико дело, преди апокалиптичен потоп да разруши света.
В едноименния филм, Ной (Ръсел Кроу) е мъж, избран от Бог за велико дело, преди всемирен потоп да сложи край на всичко живо. Изправяйки се едновременно срещу реален враг и непозната заплаха, Ной е призван да постави ново начало в историята на човечеството.

Играта е позиционирана на адрес:

www.noah.cinebum.eu

Там ви очаква нашият скоростен куиз, пълни правила за участие в инициативата, както и апетитните награди, любезно предоставени от ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ и кино СИНЕМАКС. Играта стартира на 21.03.2014г. и ще приключи на 04.04.2014г. Още на следващия ден ще изтеглим и обявим победителите, спечелили предметните награди. А на 27.03.2014г. 2 ма от вас, ще спечелят по 1 двоен билет, за премиерата на „НОЙ“ на 3D в кино СИНЕМАКС, Благоевград. Ето и апетитните награди от оригиналния мърчъндайз на филма, предоставени от Форум Филм България, за целите на играта:
2 бр. Оригинална писалка
2 бр. Оригинален тефтер с кожени корици „Ной“

Гледайте „Ной“ от 28.03.2014г. само в кината на 3D и 4DX. Разпространява Форум Филм България.