Серията „нездравословни“ уикенди в русенския ресторант „Кадифе“ продължава, обяви собственикът на заведението Детелин Илиев. Този път вкусната изненада, която поставя кръст на нискокалорийните мъчения, е различна от тези, с които апетитната инициатива на ресторанта постави началото преди седмица. Този път вместо мегапържоли, пържени в свинска мас, и ултраграмажни кюфтета в „Кадифе“ предлагат на клиентите в последните дни от седмицата нови изненади.
Хитът през този уикенд са свинските ребърца, които, знайно е, не са никак диетични, а освен това в „Кадифе“ ги поливат със специални мамещи небцето сосове, които само разгарят още повече апетита.
Другото изкушение са пилешките крилца - всеки, който е поне малко запознат с правилата на здравословното хранене, може да каже, че крилцата са противопоказани за всяка диета. Най-малкото заради пилешката кожа, която е направо забранена за онези, които съблюдават „правилните“ правила. Но пък как човек да устои на леко препечената кожичка, зачервена от пърженето и хрускаща като топяща се в устата бисквитка!..
От „Кадифе“ обещават и други изненади в поредната триада на НЕздравословното хранене. Както „Утро“ писа, заведението предлага уникална възможност за стопроцентов отдих за вкусовите рецептори, измъчени и понякога дори направо изнемощели от диетично кисело мляко и настъргани моркови в името на добрата форма. Все пак, поне веднъж в седмицата човек може да си позволи да се поглези, убеден е Детелин Илиев. Пък от понеделник - пак на айрянче и плодове!