Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев разкри пред Спортал, че има намерение да вземе под крилото си и отбор от „Б“ група.
„След две-три години ще интегрираме талантливите момчета от школата в първия отбор. Затова ще ни трябва сателит“, заяви бизнесменът.
Репликата му веднага даде повод за емоционални разсъждения кой може да е отборът от „Б“ група. Дали пък не е „Дунав 2010“, чието клубно ръководство поддържа повече от година твърде добри отношения с управата на разградския клуб? Отборът не е в „Б“ група, но пък може да влезе с решение на БФС! Нали и очакванията са такива.
Освен това заради близкото разстояние между Русе и Разград двата тима имат възможност да играят чести контроли - нещо, което направиха на няколко пъти през последната година. Така изкъсо ще могат да бъдат наблюдавани и юношите, залегнали за вграждане в първия тим на „Лудогорец“. 
Вместо да задаваме риторични въпроси, потърсихме президента на „Дунав 2010“ д-р Симеон Симеонов.
„Нямам никакъв коментар по темата. Само г-н Домусчиев може да ви каже кой е този отбор“, заяви Симеонов.
И все пак сондажите във форумите по повод думите на Кирил Домусчиев показват, че очакванията на феновете са в една посока - ако избира, бизнесменът би трябвало да заложи на „Дунав 2010“!
Дали ще е така, може би ще стане ясно до седмица.