Плановете с най-голяма добавена стойност за клиентите досега ще осигурят неограничени изживявания

Vivacom представя новите Unlimited планове с най-голяма добавена стойност за клиентите си, с включени двойно по-високи скорости и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС. Новите планове имат неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а вече и включени роуминг МВ в най-популярните за българите дестинации извън ЕС, като Сърбия, Турция и Обединеното кралство. Всички клиенти, които изберат новите Unlimited планове, ще могат да пътуват и сърфират в интернет свободно и в Северна Македония, Черна гора, Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Монако, Швейцария, Армения, Беларус и Русия, без да е необходимо да купуват допълнителни роуминг пакети.

Новите планове са 3 – Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX. Освен двойно по-високи скорости и роуминг МB, в Unlimited 200 и Unlimited MAX клиентите получават и безплатен достъп до мобилното приложение EON с над 60+ канала, видеотеката Arena Play и допълнителния спортен пакет DiemaXtra за двойно по-дълъг промо период спрямо старите планове Unlimited 100 и Max. В двата плана вече е включен и спортният пакет MAX Sport Plus.

„Ние знаем от какво имат нужда нашите клиенти и винаги се стремим да им предлагаме възможно най-добрите услуги. Преди по-малко от две години променихме пазара в България с първите неограничени тарифни планове – и така дадохме възможност за пълна свобода в общуването. Днес отново променяме дефиницията за неограничено общуване с въвеждането на ново, специално разработено и допълнително надградено Unlimited портфолио, със значително по-голяма добавена стойност за клиентите ни. Уверен съм, че те ще го оценят високо“, каза Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

Unlimited 20 е подходящ за потребители, които сърфират безкрайно в мрежата, използват социални мрежи непрекъснато и редовно пишат и получават имейли. Този пакет включва 21 700 МВ роуминг в ЕС и 1 000 МВ месечно за роуминг извън ЕС, които са удвоени на 2 000 MB за първите 3 месеца.

Unlimited 200 дава на потребителите всичко необходимо в един план с двойно по-висока скорост. Перфектен е за стрийминг, супер бързо сваляне и качване на файлове без никакво забавяне, работа от разстояние и конферентни разговори, споделяне на видеоклипове и снимки с високо качество и много други. Роуминг мегабайтите в ЕС са 26 700 МВ и допълнителни 3 000 МВ за роуминг в страни извън Европейския съюз, които първите 3 месеца ще са двойно повече – 6 000 МВ.

Unlimited MAX се запазва с неограничена интернет скорост, но включва още повече екстри за изживяване на MAX. Той осигурява на потребителите пълна свобода за HD видео съдържание, гейминг с най-високо качество на графики и анимации, работа от разстояние и забавление от най-високо ниво. Той е изключително подходящ за хора, които пътуват постоянно, защото включва 42 300 MB роуминг в ЕС и 6 000 МВ роуминг в 13 държави извън него, които ще са 12 000 МВ през първите 3 месеца от сключване на договора.

Неограничените мобилни планове са валидни за всички частни и бизнес клиенти.1

Повече информация за новото мобилно портфолио на Vivacom тук.


1 Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100.