Вторият магазин на веригата „Техномаркет“ отвори вчера врати в ритейл парка до Арена Русе, въпреки че по търговския комплекс изглежда има още немалко работа.  Не е готов дори паркингът, така че в момента достъпът до магазина с автомобил е изключително затруднен.
Разбира се, за всичко това вината не е на „Техномаркет“, а на инвеститора „Проект Русе“ и наетите от него изпълнители. Първият в Русе ритейл парк трябваше да заработи още през април, за което имаше предварителни съобщения. Но строителството много се забави и сроковете бяха изместени.
 От „Техномаркет“ се стараят да компенсират тези неуредици с по-примамливи оферти от тяхна страна. Както „Утро“ писа, за първите 1000 има ваучер с отстъпка от 10% при последваща покупка. За всеки, купил уреди за над 200 лева, има и подарък бутилка вино. Както и в останалите обекти на веригата, до 26 юни може много изгодно да се закупи с разсрочено плащане телевизор. За всеки модел с цена над 1000 лева лихва няма, а първата вноска се поема от веригата. Празничното откриване ще бъде на 27 юни, когато за гостите на магазина ще готви Ути Бъчваров.