Спортно-техническият щаб на „Дунав“ може да бъде бъде увеличен с още един човек, научи „Утро“. Става дума за специалист, който ще бъде един от помощниците на старши треньора Мартин Ковачев. Въпросният наставник е бивш футболист, в чиято визитка личи титла с отбора на ЦСКА през 1997 година. Иначе мачовете му за „червените“ се броят на пръсти.
Евентуалното треньорско попълнение има стаж като наставник в школите на почти всички пловдивски клубове. През последния сезон работи като помощник на отбор във Втора лига.
„Имаме предвид нов човек, в преговори сме с него, но засега е рано да коментираме нещо повече“, каза за „Утро“ техническият директор на ФК „Дунав“ Светлин Симеонов.
На въпроса дали Радослав Апостолов ще бъде уреден най-сетне със състезателни права, след като БФС го държа извън футбола цяла година, Симеонов отговори, че картотеката на пловдивския полузащитник за новия сезон ще е факт „на 99,99 процента“.
А футболистите на „Дунав“ влязоха междувременно във фитнеса, за да поработят за физическа подготовка. Сред тях бе и французинът Луис Пахама /на снимката/.