„Дунав“ се раздели със 7 футболисти, но прави ли се нещо по привличане на нови играчи, питат феновете на отбора. С този въпрос „Утро“ се обърна към техническия директор Светлин Симеонов.
„Разбира се, че работим по селекцията. На този етап преговаряме с 5-6 момчета. Имена няма как да назова, тъй като е твърде рано, пък и това е тема, по която се действа без много шум в трансферен период. За всички в щаба е ясно, че трябва да се подсилим във всяка линия. Искаме да направим боеспоспособен тим, срещу когото съперниците да излизат с респект“, каза Симеонов.
Той потвърди тиражираната вчера в „Утро“ новина, че Радослав Апостолов ще получи най-сетне състезателни права.
„Така е, разчитаме много на този футболист като лидер в халфовата формация. Ради е качествен играч, който със сигурност ще бъде лидер в нашата халфова линия“, заяви техническият директор.
Симеонов допълни, че ръководството на клуба ще продължи да държи под око момчетата от дублиращия отбор и от юношеския тим.
„Всеки би могъл да получи възможност за изява, стига да се труди и докаже. Свидетели сте, че непрекъснато включвахме в групата млади футболисти и някои от тях записаха официални мачове с първия отбор. Вратите са отворени за всеки, който покаже характер и класа за място в мъжкия тим. Няма нищо по-хубаво от това за разчитаме на наши, местни момчета, така че топката е в тях“, завърши техническият шеф.