„Изборите, които предстоят, не са обикновени избори. Да, те са поредните, но са най-важните. От тях зависи дали ще имаме стабилно и можещо управление, което да ни води през предизвикателствата на настоящето, или ще се върнем в латиноамериканския модел на Борисов и Пеевски“. Това заяви кандидатът на народен представител от коалиция „Продължаваме Промяната-Демократична България“ в Русе Рена Стефанова по време на разговора със симпатизанти и привърженици на коалиция ПП-ДБ в Русе. В него участваха още Христо Иванов, Мартин Димитров и Стефан Тафров.

„На хората са им внушени две твърдения – че от тях нищо не зависи и че едните, и другите са маскари, с единствената цел мнозинството българи да НЕ гласуват. Нужно е обаче да се знае, че само висока избирателна активност може да провали схемите на ГЕРБ и ДПС, както и да блокира яростните атаки, насочени срещу коалицията ПП-ДБ.

С Христо Иванов изтъкнахме, че очакваме нашите избиратели да ни дадат решителна електорална подкрепа, за да можем да налагаме нашия дневен ред и да довършим реформите, които започнахме без компромиси с принципите ни. Това може да стане само, ако ние задаваме параметрите на властта.

България не бива след решителната крачка напред да се върне две назад. Нямаме право да залагаме на карта бъдещето си и да се върнем в годините на страха, несигурността и далаверите. Безотговорно е да пропиляваме огромния си потенциал за развитие, чрез който още утре да заживеем като достойни европейци“, коментира още Рена Стефанова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!