„Дунав“ договори първото си ново попълнение, научи „Утро“. Това е 21-годишен футболист, който игра през последните два сезона в отбор от Втора лига. По-рано има един мач и за отбоа в елита. 
Младежът е нападател, по чиято сметка от последната кампания има 27 мача с общо 1970 игрови минути и реализирани 3 гола. Новият човек в атаката на „Дунав“ е висок 188 сантиметра.
Русенският клуб проявил интерес към него още през миналата година, но тогава пътищата им се разминали. Сега младият футболист дал дума, че има желание да играе футбол за дунавци.
„Утро“ ще се въздържи да цитира името му до официално съобщение от ФК „Дунав“. Така ще спазим обечайната коректност, към която винаги сме се придържали.
А „многострадалният“ Радослав Апостолов най-сетне ще влезе в новия сезон с уредени състезателни права. Може би помните неговата история - БФС не разреши картотека на бившия халф от „Марица“, въпреки че ФИФА обясни на няколко пъти с писма, че по този начин грубо се погазват правилата. Така футболистът, който ще навърши 27 години на 7 юни, не записа нито един мач и бе принуден да тренира само за здраве.
В такива случаи в цивилизованите общества се водят дела за пропуснати ползи срещу този, който е причината за това. В конкретната ситуация - БФС.