След края на срещата от последния 35-ти кръг на efbet Лигата между отборите на Черно море и Крумовград, завършила 3:1 за домакините, лично президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов връчи купата на капитана на варненския тим Даниел Димов.
Футболистите на „моряците“, треньорският щаб, ръководството на отбора получиха сребърните медали за завоюваното второ място в първенството.
Поздравителни адреси до варненския клуб са изпратени от служебния министър на младежта и спорта Георги Глушков, БФС, Професионалната футболна лига, председателя на парламентарната комисия за младежта и спорта Красен Кралев.
Веднага след връчването на купата и медалите започнаха празненствата на стадион „Тича“ с фойеверки и балони в зелено-бели цветове, които полетяха към небето. Вратите към футболния терен бяха отворени и привържениците на Черно море излязоха на игрището. 
Мнозина от тях се снимаха със своите любимци, други – с купата, трети вземаха автографи от треньорското ръководство и играчите. Най-търсен се оказа треньорът на варненци Илиан Илиев.
Черно море ще представя през следващата година България в Лигата на конференциите.