„Мили хора, ядосайте се! Излезте и гласувайте!“ – призова гражданите на Русе кандидатът за народен представител от коалиция „Продължаваме Промяната-Демократична България“ в Русе Рена Стефанова.

Заедно с Христо Петров – Ицо Хазарта, кандидат за евродепутат от коалицията, те се срещнаха с жителите на крайдунавския град пред Съдебната палата. Двамата се обединиха около идеята, че само българските избиратели имат силата да променят държавата ни и единственият механизъм да направят това, е като упражнят правото си на глас.

„Всеки един от нас има различен мотив да се захване с политиката. За себе си съм решил, че поставям обществения интерес над личния. Винаги съм имал комплекс, че съм взел прекалено много от тази държава, а съм дал малко в замяна. Затова се захванах с политиката и движа каузите, за които съм поел ангажимент пред хората, защото искам да помогна на страната си“, каза Христо Петров – Ицо Хазарта.

За две години и половина Петров е успял да реализира своите каузи и цели в името на това България да се превърне в нормална европейска държава; държава, която създава условия за достоен живот. Артистът беше категоричен, че хората, избрани от народа, имат една основна задача – „Смисълът на нашето присъствие в парламента е да променим живота на българите към по-добро. И мисля, че го правим.“

В отговор на въпроси от гражданите той сподели: „Искам нормална държава, в която не се налага да имаш човек, за да бъдеш успешен.“

Депутатът коментира и действията на ПП-ДБ, като подчерта, че очевидно те се различават много от действията на ГЕРБ-ДПС. „Докато ПП-ДБ се бореше с вятърни мелници за една по-добра държава, ГЕРБ-ДПС не спираха да хвърлят кал върху всеки успех – от международните постижения като Шенген до локалните победи с вдигането на стандарта на живот на гражданите.“

От своя страна Рена Стефанова заяви, че кандидатите за народни представители от коалиция ПП-ДБ в Русе са хора с всякакви възможности и са в състояние да отговорят на всички нужди на обществото.

Двамата проведоха открит разговор с русенци, дошли специално на площада за срещата с тях, като дискутираха актуални въпроси и теми.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!