Малкият Тео от Русе, който се бори детска церебрална парализа, епилепсия, вътрешна хидроцефалия и Синдром на Емануел и има огромни шансове за успех, вече направи първи крачки към нормален живот. На 1 май в лекуващата го клиника в Турция са му направени две операции, продължили общо 11 часа - двустранна операция на тестисите поради неслизане, двустранна корекция на херния и голяма костна остеотомия и фиксация. Сега е наложително да се оперира и другото краче на Тео, за да може отново да проходи.

От клиниката в Турция дават мнго големи надежди мечтата на едно семейство да се сбъдне, а именно да видят детето си на крака. За втората операция на Тео са необходими 14 300 евро, а за рехабилитацията след това, която ще продължи една година - 22 500 евро.

"Сумата е непосилна за нас, за това и се обръщат отново с надежда към вас. Вярваме, че с общи усилия ще се събере нужната сума за провеждането на третата наложителна операция. Апелът ни е към всички хора с добри сърца, към всички познати и непознати - нека дадем шанс на едно дете да стъпи на крака. От всички нас зависи един детски, по-пълноценен живот! От всички нас зависи дали усмивката на лицето на това дете ще продължи да грее! Благодарим на всички, които вече се включиха в кампанията, благодарим и на тези, които ще го направят", апелират родителите на детето.

Дарителската кампания за Тео е активна в платформата на Павел Андреев на следния линк:
https://pavelandreev.bg/campaign/nadejda-za-malkia-teodor/news/da-pomognem-na-malkiya-teo-da-proxodi-otnovo-3986