Изказване на треньора на Черно море Илиан Илиев след срещата от 33-ия кръг на efbet Лигата, първа шестица между варненския тим и Лудогорец, завършила 4:0 за домакините.
Илиан Илиев (треньор на Черно море): "Така е, взехме си мача по качествен начин. Най-важното беше да запазим и концентрацията за този мач. Със сигурност след спечелената шампионска титла и финала за Купата, който загубиха, може би мотивацията и концентрацията им не е била на 100 процента, при нас не беше така. Те са отбор, който може да накаже и една грешка, така че подходихме както трябва – изключително агресивно и изключително внимателно.
Благодаря на момчетата, че изиграхме мача както искахме – внимателно, да си чакаме нашия момент и го постигнахме. Да, с ЦСКА-София се оказва най-важният мач за сезона предвид на това, че ние сме с 2 точки пред тях и следващия мач с тях е важен. Но има и следващ мач след това. Трябва да ви кажа, че дори за стигнем хипотетично до бараж, ние с тази публика и тези хора трябва да направим всичко възможно най-после да стигнем до евротурнирите.
Естествено, вече си гарантирахме минимум бронзови медали, което е марка в историята.“