Имах някакво предчувствие, че ще спечелим, защото съседката ни в стария „Здравец“ Антоанита спечели първата награда за уикенд  в „Люляка“ и някак си знаех, че пак тук ще се завърти късметът, разказа усмихнато Нели, половинката на  Теодор Данчев, който вчера спечели първия голям джакпот в играта на „Утро“ и „MG Travel“ - почивка за двама на райския гръцки остров Лефкада.
И двамата вече трета седмица изрязват квадратчета и редят пъзели от вестника, но късметът все пак кацна на мъжкото рамо на Тео, който е подредил правилно  изображението на Регионалната библиотека „Любен Каравелов“. Талончето на Теодор бе изтеглено сред множеството участници в играта, безпогрешно разпознали най-голямото книгохранилище на Русе.
Точно преди седмица купих нови куфари и ето - ще ги използваме, и то към Гърция, която много харесваме и двамата, сподели Теодор.
Самият той е търговец на горива и управлява бензиностанцията в Сливо поле. Двамата с Нели са планували пътуване и до Барселона, но преди това ще се порадват на чистото море край Лефкада.
Миналата година бяхме на Халкидическия полуостров и сме очаровани, допълни Нели.
Винаги съм имал чувството, че тези награди са някак нагласени и е малко вероятно случаен човек да спечели, но не съм бил прав, категоричен е Теодор и признава, че вече е убеден, че единствено късметът  и познанията за родния Русе имат значение в играта на „Утро“ и „MG Travel“.
Точно по Гергьовден петролният търговец имал идея да събере колегите, да похапнат агнешко и да се поздравят с празника, но сега плановете се променят - оставя агнето и тръгва към Гърция.
Единственото, което не трябва да забравяме, са банските и фотоапарата, шегува се Нели, която е убедена, че температурите на юг ще им позволят да се сдобият с летен тен още преди лятото да е официално дошло в България.