Първото автоизложение в Русе постигна голям успех, и затова ще го превърнем в традиция, съобщи вчера председателят на сдружение „Сервизи за качество в автомобилния ремонт“/СКАР/ и управител на „Мото-Пфое“ Валери Костов. Организатор на автосалона бе СКАР, а за трите си дни шоуто на паркинга на „Метро“ беше посетено от близо 7000 зрители.
Голямата награда в томболата с публиката - безплатен шофьорски курс от фирма „Рулан“, се падна на 65-годишния Димитър Митев и бе връчена от управителя на автошколата Румен Христов.
„В нашето семейство всички сме водачи и караме собствени коли, но ще намеря на кого да дам възможността да се обучи“, каза Митев.
Наградата на „Мото-Пфое“ се падна на 26-годишния Димитър Николов. Той спечели СПА уикенд за двама в Банско с автомобил „Форд Фиеста“.
„Ще отида в Банско с приятелката си, такава чудесна възможност не е за изтърване. Изложението беше много интересно, организацията беше перфектна. Много се радвам, че печеля наградата“, каза пред „Утро“ Николов, който е електрокарист в склад.
19 деца на вързаст от 6 до 14 години бяха отличени за рисунките си на асфалт в конкурса „Като порасна, ще карам кола“ от художниците Огнян Балканджиев и Иван Иванов-Йоаний. На първите три места бяха класирани Валерия Галеева, Мартин Костов и Стамен Димитров.