Зарежда се...
 

Станка Златева с единия крак извън борбата

Борба | Автор: БГНЕС  |   14 ноември 2012, 19:55  |  
 
 

 

Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Лондон Станка Златева може да се откаже от спорта, след като нейният личен треньор Симеон Щерев вече не е наставник на борците ни в свободния стил.
Това заяви самата Златева, която продължава да се възстановява от операция на крака. Щерев бе освободен като национален треньор на свободняците ни от Управителния съвет на БФ Борба преди няколко седмици, а двукратната олимпийска вицешампионка сподели днес, че не може да си представи да тренира под ръководството на друг треньор. Петкратната световна и европейска шампионка, която ще се възстановява още няколко седмици след операцията на дясното коляно, може да се откаже от спорта, ако Щерев не се върне в българската борба. Той обаче вече има няколко оферти да застане начело на националните отбори на чужди държави - на Казахстан, Бразилия, Канада и Азербайджан.

 

 

Още новини от Борба

 Реклама

 Нов брой

Бащата-убиец: Не знам какво съм извършил. Оставете ме на мира * Баба Янка само два-три пъти видяла Пламена като малка * Онкото с печалба от 226 000 лева за година * Златна значка на Русе окичи ревера на любимеца Мъйнов * Стартира приемът за полудневните ясли * Валсесито, милонга и танго разказаха със страст за Аржентина * Грамотни първолаци от "Левски" направиха "Маратон на четенето" * Венци Чикагото скочил да чупи телефон в морето при ареста му * 1.239 килограма екстази под пакети кафе заловено на моста * Учителите в Две могили стачкуват срещу възстановения директор Вълков * Емил Димитров-син в журито на първия фестивал на руската песен * "Енерго-Про" монтира протектори в защита на редките птици в парк "Русенски Лом" * Андреев: Участието в Суперлигата беше жест към русенските фенове * Национален ролер фест в Русе с много игри в събота и неделя * В "Големият ресторант" - Пай с лешници и ябълков сладкиш с лешници * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО". 24 април 2014 г.
Бащата-убиец: Не знам какво съм извършил. Оставете ме на мира * Баба Янка само два-три пъти видяла Пламена като малка * Онкото с печалба от 226 000 лева за година * Златна значка на Русе окичи ревера на любимеца Мъйнов * Стартира приемът за полудневните ясли * Валсесито, милонга и танго разказаха със страст за Аржентина * Грамотни първолаци от "Левски" направиха "Маратон на четенето" * Венци Чикагото скочил да чупи телефон в морето при ареста му * 1.239 килограма екстази под пакети кафе заловено на моста * Учителите в Две могили стачкуват срещу възстановения директор Вълков * Емил Димитров-син в журито на първия фестивал на руската песен * "Енерго-Про" монтира протектори в защита на редките птици в парк "Русенски Лом" * Андреев: Участието в Суперлигата беше жест към русенските фенове * Национален ролер фест в Русе с много игри в събота и неделя * В "Големият ресторант" - Пай с лешници и ябълков сладкиш с лешници * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО".

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,41378 лв.
  1,6034 лв.   2,37387 лв.
  4,37761 лв.   0,65767 лв.
  1,2826 лв.   2,2671 лв.

 Анкета

Доволни ли сте от представянето на родните олимпийци в Сочи?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня

Хайде на театър - програмата за декември

Хайде на театър - програмата за декември

ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ”САВА ОГНЯНОВ”- РУСЕ ПРОГРАМА на представленията през м. ДЕКЕМВРИ 2012...